Ferencker

Ingyen sportot mindenkinek!

2016. október 10. 10:27 - DorHarm

Ferencváros Önkormányzata ismét meghirdette a Nyitott tornaterem programot. Egészségük megőrzése és edzettségük javítása érdekében ingyenes, szakemberek által vezetett sportfoglalkozásokra várják a kerület lakosait.

 

Mielőtt elindulnánk az edzésekre, ellenőrizzük, hogy van-e nálunk megfelelő mennyiségű folyadék, törülköző, tornaszőnyeg és váltócipő. Az egészségmegőrző edzések keretében a foglalkozást vezető szakemberek kiemelt figyelmet fordítanak a mozgáshatárok növelésére, az egyensúly fejlesztésére, a gerinc, váll, csípő ízületek stabilizációjára- írja az önkormányzati oldal.

 

Az edzések időpontjai és a helyszínek az alábbi táblázatban találhatóak.

 

 

Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Lobogó u. 1.
Toronyház u. 21.


hétfő
csütörtök


17.00-18.15
17.00-18.15


  egészségmegőrző edzések Babály László
Vendel Sportcsarnok
Vendel utca 10-16.

kedd
péntek

17.00-18.15

egészségmegőrző edzések Dornbach Ildikó
Szent-Györgyi Albert Általános Iskola
Lónyay u. 4/c

hétfő
szerda

19.00-20.00
19.00-20.00

önvédelmi oktatás Zima István

 

A Weöres Sándor iskolában Babály László, testnevelő tanár, atlétika edző, volt válogatott, olimpikon sprinter várja a mozogni vágyókat. Hétfőn, a Lobogó utca 1. szám alatt,csütörtökön a Toronyház utca 21. szám alatti tornateremben tartják a foglalkozásokat, írja a ferencvaros.hu.

 

A Vendel Sportcsarnokban Dornbach Ildikó atlétika szakedző, testnevelő tanár, funkcionális tréner tartja az edzéseket.A foglalkozásokon gimnasztikai, jóga, gyógytorna és funkcionális tréning gyakorlatokat végeznek a résztvevők a kor, nem és fizikális állapot figyelembe vételével.

 

Hétfőn és szerdán Zima István 2. danos goju-kai karate mester vezetésével önvédelmi oktatásban vehetnek részt az érdeklődők, a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola tornatermében. Az önvédelemi foglalkozások célja a résztvevők megismertetése a karate világával, amely egészségmegőrző és gyógyító hatású küzdősport, nem is beszélve stressz levezető hatásáról.

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferencker.blog.hu/api/trackback/id/tr8811783551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása