Ferencker

Szurkálás lett a buli vége - elfogták a tetteseket

2016. október 17. 17:19 - DorHarm

Szurkálással végződött egy szokásos szombat esti buli. A BRFK garázdaság büntette miatt folytat eljárást négy férfi ellen.

 

Egy Ferenc körúti szórakozóhelyen kezdett dulakodásba J.Artúr és a sértett testvérpár, 2016. október 8-án 5 óra 15 perc körül - írja az Index. Viselkedésük miatt kivezették őket az utcára, de ott sem hagyták abba a vitatkozást. J. Artúrhoz három társa csatlakozott, majd a dulakodás hevében J.Erik Lajos megszúrta a sértettet, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség elfogató parancsot adott ki a férfiak ellen. L. Rolandot október 11-én fogták el társai egy nappal később adták fel magukat a rendőrségen. a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd J. Erik Lajost és L. Róbert Artúrt őrizetbe vették, másik két társuk szabadlábon védekezik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferencker.blog.hu/api/trackback/id/tr4111813333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása