Ferencker

Több mint 10 kiló kábítószert találtak egy Ernő utcai lakásban

2016. október 08. 13:45 - emetz

Elfogtak egy kábítószerárust a ferencvárosi rendőrök október 3-án. A férfi az Ernő utcai lakásban marihuánával, speeddel, hasisgyantával, crackettel, extasyval és bélyegekkel is kereskedett - írja a police.hu.

A ferencvárosi rendőrök október 3-án este 6 órakor kopogtak be az Ernő utcai lakásba, ahol a 27 éves egerszalóki N. István éppen marihuánát adott el egy pilisi férfinek. A nyomozók ezek után kutakodni kezdtek a lakásban és még 9,7 kilogramm marihuánát, 0,28 kilogramm hasisgyantát, 0,23 kilogramm speedet, 0,1 kilogramm cracket, továbbá mintegy 3000 tablettát, több mint 100 LSD-tartalmú bélyeget, kábítószert tartalmazó fecskendőket, digitális mérlegeket és nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot is találtak.

A kábítószerek begyűjtése után a rendőrök a két férfit elvitték, végül N. Istvánt őrizetbe is vették kábítószer-kereskedelem miatt. A másik férfi szabadlábon védekezhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferencker.blog.hu/api/trackback/id/tr5111779099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása